Aarniorevontuli

Runoilija Lunacry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuurasta kuultava puoli kuu

alabasterilyhty yössä

sielä missä heräävä ikuisuus

kimmeltävää punaa henkittää

tanssi alkava talven tullos

tähtitorninmäellä

nuppunsa roudassa levon ikuisuus

kukkiva hentoja lumihiutaleita

kaikuva pohjaton pouta

metso katseensa salattu kauneus

mitä on olla enää ruskan polte

aarniorevontuli

routa yönsä

kielo elegiansa loputonta

sinensä pilvi siluetissa

aina laukkaava aurinkoratsukko

neidonkalliolla

täällä loimuava maailma

halla vaara

kaskos katkelmia kyteviä

jäätynyt karpalosuo hehkuva

lumiunikorni kyyneliä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot