siipiratasuntuvikko

Runoilija Lunacry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

päivällisenä yö

valve valonsa kehdossa valvoo

haaveitansa

kaikkeuden aamutonta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jännittävä sekoitus klassista ja modernia runollisuutta
pistää miettimään
mutta helposti jään vain nauttimaan tämän kauneudesta
sen kummemmin ajattelematta

 

Käyttäjän kaikki runot