Aarniorevontuli

Runoilija Lunacry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sielä missä heräävä ikuisuus
sielusta sieluun lumienkeleitä käsikkäin tehden
välillä kohtaa vastakappaleet
tikapuut paulojen yli rakkauden
hentoja lumihiutaleita varisten

loimuava maailma
aarniorevontuli
kimmeltävää punaa
jäätynyt karpalosuo hehkuu
vetovoimassa painottomassa

ja itkevä kuu laudeliinalla kosketti taivasta
tuulessa uinuneita kampauksia
aamuisia tähdenlentosuudelmia
katsetta alkuaineetonta
ikuisuuden halattua yötaivaista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot