Mitä teen?

Runoilija Tahdistin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos rakastat toista yhtäpaljon kuin itseäsi olet menetetty"
 

Mikä on tuo outo möykky joka vieressäni makaa,
onko se nainen joka kaikille aina jakaa,
tuntuu että aivotkin eilisestä prakaa,
vaikka muistaakseni lykin tota eukkoo vaan takaa

Mitä helvettiä mä teen,
juoksen pakoon ja kaljalle meen,
Mitä helvettiä mä teen,
juoksen pakoon ja kaljalle meen

sen ja seinän välissä on tilaa vain 20senttiä,
ei varmaa olis kannattanu eilen sitä tenttiä
ehkä hirveempää oli kun joskus maistoin Penttiä
samalla kun kuunneltii jotai helvetin Kenttiä

Mitä helvettiä mä teen,
juoksen pakoon ja kaljalle meen,
Mitä helvettiä mä teen,
juoksen pakoon ja kaljalle meen

ei, tää ei oo mun paras aamu,
susikrapulaksikin joku tätä kutsuisi,
peilistä katsoo peikko tai joku haamu,
toivottavasti toi hetken vielä nukkuisi

Mitä helvettiä mä teen,
juoksen pakoon ja kaljalle meen,
Mitä helvettiä mä teen,
juoksen pakoon ja kaljalle meen

Selite: 
tulevaa Punk bändiä varten tämäkin.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot