Alibi

Runoilija Sebastian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun saa pahan olon purettua ja muutettua sanoiksi se helpottaa paljon sekä tunteet sanoiksi
 

Mua ei voi syyttää kun on alibi

Sille ajalle poliisi todisti sen

Oon vapaa asiasta

Mitä vaan enkä pelkää

Kiitos sille joka todisti ja vahvisti asia sille ajalle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot