Salaisuus

Runoilija Sebastian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun saa pahan olon purettua ja muutettua sanoiksi se helpottaa paljon sekä tunteet sanoiksi
 

Kerroin sulle tämän luottamuksellisesti

Joten älä kerro sitä

Se on salaisuus jota suojelee

Varjelee hautaan saakka

Älä koskaan paljasta sitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tekee uteliaaksi..hyvä.

Hö. Kerro!

Tulee utelias,hyvällä tavalla levoton olo. Hieno!

Kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot