Kuolemasta on jo puoli vuotta

Runoilija Sebastian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun saa pahan olon purettua ja muutettua sanoiksi se helpottaa paljon sekä tunteet sanoiksi
 

Muistan kun lähdit pois

Olit viaton vilpitön

Et ollut syyllinen mihinkään

En ikinä syytä sua

Enkä unohda koskaan

Tämä on sinun muistolle

Ikävä on kauhea ja

Mentävä silti eteenpäin

Vaikka oli vaikeaa

Juominen ei auttanut yhtään

Vaan tuhosi kaiken ja teki siitä helvetin

Kynttilä sun muistolle tiedän että

Et tule enään koskaan takaisin

Lepää rauhassa oot turvassa nyt

Selite: 
Veetin kuolemasta on jo puoli vuotta aikaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa rakkaan poismenosta tuonpuoleiseen. Voimia sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot