Ystävävainaan syntymäpäivä

Runoilija Sebastian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun saa pahan olon purettua ja muutettua sanoiksi se helpottaa paljon sekä tunteet sanoiksi
 

Tänään tulee muistot mieleen

Sinun syntymäpäiväsi on

Onnee sinne tuonpuoleiseen

Toivon että sinun on hyvä olla

Lepää rauhassa kaikella kunnioituksella

Sytytän kynttilän sinun muistollesi

Ei ehditty kunnolla hyvästelemään

Kun lähdit pois maailmasta

Ikävä on kauhea ja kova

Vaikeaa ja tuskaa

Selite: 
Veeti täyttäisi tänään 11-vuotta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot