Jos jokin käskymuoto

Runoilija albert

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syntymänä ennen kuolemaa,
jonka jälkeen
tarinan viimeisenä pisteenä

Äitinä,
isänä,
siskona, veljenä

Kasteena ennen aurinkoa
usvana vaihtua illalla yöksi
sekä päivänä siinä kaiken välissä

Hyvänä kuolemana
riistää tylsyys elämältä
iänkaikkisesta

Verbinä tekstissä
luomassa liikettä,
ja liikkeenä luomassa merkitystä

Merkityksenä luoda tarkoitus,
kun ainoana tarkoituksena
voi olla luoda elämää

Elämän ainoana imperatiivina -
'olla, ja vain olla,
riittävän hyvä'

Koska kaikki muu
ei lisää tarkoitusta,
on turhuutta

Ja siinä kaikki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oujeah.

 

Käyttäjän kaikki runot