Älä kuollaksesikaan

Runoilija albert

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ole enempää kuin olet.

Kun kurjaa voi olla tarpoa paskassa,
mutta säälittävää siellä hymyssä suin.

Selite: 
..ja ilo on olmeille, jeh-jeh
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, sinähän sen sanoit... :)
Vautsi vau... hyvä runo<3 :)

hyvä runo! :o :)

 

Käyttäjän kaikki runot