aikoja

Runoilija albert

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään taas ihan tavallinen päivä
paitsi että mikään ei ole enää
niin kuin ennen

Jostain se alkaa janankin pää
äärettömyyskin
Jostain alkaa myös kaunis tarina
ja loppuu murheellinen

Elämässä on aikoja,
jotta tulee aikoja

Sotia
Tehdä rauhoja
Typeryyksiä
Oppia

Aikoja saada, ja antaa anteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea!

Kokonaisuutena mahtava.
Meinasin kopioida tähän hyvät kohdat ja tajusin että joutuisin kopioimaan koko runon ^^ suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot