karamellipuutarha

Runoilija shinju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä usko. Älä toivo. Älä rakasta.
 

Se pikkupoika taikoi minulle karamellipuutarhan,
antoi valkean kissan lahjaksi.
Halusi etten lähtisi.
Keinui kiikussaan ja leikki.
Kertoi että minua tarvitsi.
Ei halunnut olla yksin.

Selite: 
unestani ;P
Kategoria: 
 

Kommentit

voi ku nätti.. melkein maistuu karamelliltä..

 

Käyttäjän kaikki runot