dead inside

Runoilija shinju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä usko. Älä toivo. Älä rakasta.
 

Again I have lost my way,
again it all seems worse
than it did yesterday.

Again my eyes show how I feel,
again the pain just feels too real.

Again I find myself holding a knife,
thirteen pills and a bottle of wine.

Again I die inside.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

älyttömän hyvä runo enkuksi. pidin muutenkin tästä vahvasta tunteesta.

Huih, hieno. Kirjoitat tosi hyvin enkuksikin.

Huih, järkyttävä runo. Siis sisällöltään, hyvin osaat kirjoittaa englanniksi ja runo on muutenkin loistava ;> Tykkäsin ^^

 

Käyttäjän kaikki runot