Kuka?

Runoilija shinju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä usko. Älä toivo. Älä rakasta.
 

Mikset muista hänen nimeään?
Ehkä muistat hänen väsyneet silmänsä?
Ehkä olet kuullut huhuja hänestä?
Hän on outo, hullu.

Mikset tunne häntä kunnolla?
Ehkä näit häntä viikonloppuna jossain?
Ehkä hän käveli kadulla vastaan?
Taitaa olla joku kaverisi kaveri..?

Mikset tunne häntä kunnolla?
Miksi hän on hiljaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja 'hämärä', jättää tulkinnanvaraa.

 

Käyttäjän kaikki runot