Rakkaus35, ensikohtaaminen

Runoilija Thinaya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2011
Viimeksi paikalla: 8.11.2021 5:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastuin ja koko sydämestäni soisin ja toivoisin sen tapahtuvan myös muille! Se että on kerran oppinut kävelemään, ei ole mitään verrattuna siihen, että oppii lentämään.
 

Aallot lainehtivat rantaa vasten ja ilma oli kolea

Syyssää,
ajattelin mielessäni

Tuuli huojutti puunrunkoja,
liehutteli housujeni lahkeita kävellessäni aution,
kivisen rannan läpi

Tai ei ranta täysin autio ollut

Sinut minä erotin jo kaukaa,

niin kaukaa, että matka luoksesi taittui lähes tuskallisen hitaasti

Se laittoi ajatukseni juoksemaan kilpaa keskenään

Vielä ehtisi kääntyä takaisin..
vielä ehtisi..
vielä..
..kunnes lopulta

ei enää ehtinytkään

Ja siinä sinä olit

lähellä

Niin kauniina,
että kaikki muu jäi siltä seisomalta kauneutesi varjoon

Maailma pysähtyi hetkeksi

Viisarikaan ei kellossa värähtänyt

Tuulinen ranta lakkasi olemasta,
katosi jonnekin kauas tuntemattomaan

Ainoastaan sydän hakkasi levottomana rinnassa

Se yritti juosta karkuun,
kovasti yrittikin

"Ole ihan hiljaa nyt,
etten vain lähde takaisin" ..yritin sopertaa

Saatoit olla aloittamassa jotakin
vastalauseena pyynnölleni

en juurikaan muista mitä, sillä siinä hetkessä jo suutelin sinua

sinä suutelit takaisin

ja sanattomana, lämpimän halauksen havahduttamana
saatoin jälleen hengittää

yksi tulevaisuus oli juuri saanut alkunsa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot