Rakkaus24

Runoilija Thinaya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2011
Viimeksi paikalla: 8.11.2021 5:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastuin ja koko sydämestäni soisin ja toivoisin sen tapahtuvan myös muille! Se että on kerran oppinut kävelemään, ei ole mitään verrattuna siihen, että oppii lentämään.
 

Sydämeni huutaa kuin hullu

Se haluaa päästä kertomaan sinusta

Meistä

koko maailmalle

Ei tätä ole tarkoitettu salattavaksi

Jos kaikki onnelliset hetket liittyvät sinuun

Niin mitä muutakaan voisin tehdä, kuin kertoa?

Vaietako?

Kuunnella vain muita ja olla itse hiljaa?

Esittää onnetonta?

vaikka olen onnellisempi kuin koskaan

Sinä halusit tietää syyn hymylleni

Kestätkö sen, jos kerron?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot