Pienet ilot

Runoilija Tulityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Leikit lumessa.
Jaksat telmiä.
Kaivat tunneleita.

Juokset ympäriinsä.
Kaadut.
Et lannistu.
Jatkat juoksemista.

Kutsun.
Tulet luokseni.
Osoitat kiintymystä,
ennen kuin poistut.

Selite: 
Kävin jäällä koiran kanssa, kun osaisi suhtautua noin sponttaanisti kaikkeen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on sitä pyyteetöntä rakkautta/kiintymystä mistä osa voi vain haaveilla. Hienoa on sanailusi.

Tästä runostasi loistaa se pieni ilosi.

Nätti runo :)
Ei tästä paljon muuta osaa sanoa.

 

Käyttäjän kaikki runot