Kevät

Runoilija Tulityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koivut vihertävät hennosti.
Lesken lehdet kukkivat.
Perhoset lentävät.
Linnut laulavat.

Minä en huomaa niitä.
Et huomaa sinäkään.
Me näemme vain toisemme.

Vaikka kevättä tulimme ihailemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva kevät runo (:

aii miten suloinen!

Ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot