Nimetön

Runoilija Tulityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole kiire
- istun koneella.
En keksi muuta

On kiire
- istun koneella.
En tiedä mistä aloittaa

Tulee eräpäivä
- hommat tekemättä.

Tulee kiire,
tulee stressi.
- aikaa olisi ollut.

Selite: 
Koskakohan sitä oppis?
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo koneella istuville x)

Tuttu kone, itse vain jumitun basson ja huuliharpun ääreen aina, kun jotakin pitäisi tehdä.

Mutta meidän kaltaisiamme vartenhan se viime tippa on luotu, vai?

 

Käyttäjän kaikki runot