kylmyyteen hukkunut

Runoilija OutoAlterEgo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

arvosteluja 1

jotain mukavaa on sanottu,
minunkin sanomat noteerattu.
olette miettinyt,arvostellu...totuuden puhunut.
minä kiitän teitä kaikkia.

kuin myös te...
kauniita runoja kirjoitatte,
kyynel silmin tunteet jaatte.

kuin myös te...
pilke silmäkulmassa hymyilette,
humoristin sielunne näytätte,
komedian teksteistänne löydän.

niin kovasti haluaisin arvostella,
vastata teidän palautteeseen,
mutta niin monesti sanattomaksi jään.

ettehän tuomitse,kriitikko kun en ole.


-OutoAlterEgo-
 
Mitä olen tehnyt nämä vuodet,
juhlinut, iloinnut, nauranut.
Perkele hauskaa oon pitänyt.

paljon muistoja, ystäviä, mennyttä aikaa.
Työpaikka, vittu duunari nälkäpalkalla.
Oma auto, paskanen yksiö.
Pariskuntia ystävinä, ei lainoja, rahaakin säästössä.

Mihin tää on menossa,
onko elämä yks vitun vesiliukumäki helvettiin.
Vai miksi nämä päivät tuntuvat sarjatuotannolta.

Jotain saatana puuttuu?!

   Rakkaus?
       on yhtä kuin onnellisuus?
             miksi?

Vai olenko vain heikko ja tunteellinen?!
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä sinä olet tehnyt,
kaikki nämä vuodet - elänyt.

Paljon muistoja,
ystäviä ja aikaa - niistä nauttia.

Ehkä sinä nyt olet valmis,
rakastamaan - muistosi jakamaan.

Ilman että ystäviäsi unhoitat, arvostusta
- työhösi ja muistoihin.

Ja ehkä se rakkaus odottaa, toivon - seuraavan liukumäen harjalla.

kiroilu kunniaan.
mutta noi kirosanat voi sanoa myös muillakin tavalla. mutta silloinhan runo ei olisi niin suora.

suoruus tässä se heikkous onkin.
ei jää mitään pohdittavaa.

diggaan runoistani kun ovat niin suoria. mutta justiin toi liika suoruus joka ei jätä aukkoja ajatuksille.

käys vilkaisemassa mun tuotantoa.

ja kyllä sieltä se rakkaus tulee eteen.
vai joko on löytynyt ?

ihanaa! kapinointia, vahvaa tunnetta, rakkaudenkaipuuta! aina valmiina uusille seikkailuille! hienosti rakennettu.
tunteet piirretty paperille :P

Älä käytä V sanaa. Sillä se on ollut karvalakki sinun syntyessäsi. Etsi niin löydät onnesi.

 

Käyttäjän kaikki runot