Aika joka meni liian nopeasti

Runoilija OutoAlterEgo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

arvosteluja 1

jotain mukavaa on sanottu,
minunkin sanomat noteerattu.
olette miettinyt,arvostellu...totuuden puhunut.
minä kiitän teitä kaikkia.

kuin myös te...
kauniita runoja kirjoitatte,
kyynel silmin tunteet jaatte.

kuin myös te...
pilke silmäkulmassa hymyilette,
humoristin sielunne näytätte,
komedian teksteistänne löydän.

niin kovasti haluaisin arvostella,
vastata teidän palautteeseen,
mutta niin monesti sanattomaksi jään.

ettehän tuomitse,kriitikko kun en ole.


-OutoAlterEgo-
 

Haluaisin tallentaa sen illan tapahtumat,
kirjoittaa runon jota viilistellä.
Kuluttaa nämä kirjaimet puhki muistoissani,
kun siihen hetkeen yhdessä kuuluttiin.

Mutta kirjaimet liian pieniä ovat kuvaamaan kaikkea,
mustetta liian vähän niille tunteille.
Vaikka sääntöjen rajoilla kuljettiinkin,
se kaikki oli tarpeeksi suurta ollakseen luvallista.

Sinun hymysi oli kaiken arvoinen sinä iltana.
ja tämä leikki piristää tylsää elämää.
Mutta tiedäthän, en anna mennä sen liian pitkälle.
silti uskothan,teen lähes mitä vaan hymysi eteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot