Nimetön

Runoilija Julia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elamassa on paljon polkuja,taytyy vaan osata valita niista se oikea."
 

Kalpeana seisoit edessäni.
Kosketit mua ja tunsin
kylmän vihlaisun.
Katseessasi ei enää
ollut sitä palavaa tulta
eikä äänessäsi hellyyttä.
Sanoit,ettet tunne mitään.
Olet turta.
Pyysit anteeksi ja lähdit,
etkä enää koskaan palanut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulostaa ihan minulta silloin kun tapan tunteeni.

Voi sua raukkaa. *halii*

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Julia Tuska.. 5.10.2009 0 Runo
Julia Nimetön 28.11.2007 4 Runo
Julia Nimetön 7.11.2006 1 Runo
Julia Nimetön 5.10.2005 2 Runo
Julia Tunneli 28.9.2005 1 Runo
Julia Nimetön 26.9.2005 1 Runo
Julia Simpukka 8.3.2005 0 Runo
Julia Nimetön 26.12.2004 2 Runo
Julia Nimetön 9.11.2004 0 Runo
Julia Piilopaikka 24.5.2004 9 Runo