Nimetön

Runoilija Julia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elamassa on paljon polkuja,taytyy vaan osata valita niista se oikea."
 

Kävelen pitkin loskaisia katuja.
En näe enkä kuule mitään.
Tyhjyys on vallannut mieleni.
En tiedä minne kävelen
enkä minne tie vie.
Silti jatkan kävelyä,
kunnes tie loppuu.
Olen umpikujassa,
enkä pääse pois.

Lyhistyn maahan ja alan itkeä.
Mutta nyt ainakin tiedän
olevani elossa.
Nousen ylös ja kävelen.
En tiedä vielä minne,
mutta toivottovasti kohti
jotain parempaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja ajatuksia ja tunteita.. Ei näy valoa tunnelin päässä, mutta itselläni olisi ainakin tarkoitus kulkea eteenpäin sitä tunnelia.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Julia Tuska.. 5.10.2009 0 Runo
Julia Nimetön 28.11.2007 4 Runo
Julia Nimetön 7.11.2006 1 Runo
Julia Nimetön 5.10.2005 2 Runo
Julia Tunneli 28.9.2005 1 Runo
Julia Nimetön 26.9.2005 1 Runo
Julia Simpukka 8.3.2005 0 Runo
Julia Nimetön 26.12.2004 2 Runo
Julia Nimetön 9.11.2004 0 Runo
Julia Piilopaikka 24.5.2004 9 Runo