Nimetön

Runoilija Julia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Elamassa on paljon polkuja,taytyy vaan osata valita niista se oikea."
 

Tuulessa kuulen kuiskauksesi.
Se kantautuu korviini
niin pehmeästi,niin kauniisti.

Suljen hiljaa silmäni
ja palaan ajassa menneeseen.
Aikaan,jolloin olit kanssani
jakamassa surut sekä ilot.

Tuuli heikkenee,kuvasi haalistuu
ja äänesi katoaa tuulen kantamattomiin.
Silti aina kun tuulee,kuulen äänesi
ja näen kauniit kasvosi.
Sillä muistoja ei voi mikään
pyyhkiä pois kokonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on todella totta.
Kauniisti ilmaiset asian.
Osaat valita sanat hyvin ja saat ne vielä järjestykseenkin :)
Pidin myös monista muista runoistasi.. mutta olen laiska tänään. Ehkä joku päivä niitäkin kommentoin :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Julia Tuska.. 5.10.2009 0 Runo
Julia Nimetön 28.11.2007 4 Runo
Julia Nimetön 7.11.2006 1 Runo
Julia Nimetön 5.10.2005 2 Runo
Julia Tunneli 28.9.2005 1 Runo
Julia Nimetön 26.9.2005 1 Runo
Julia Simpukka 8.3.2005 0 Runo
Julia Nimetön 26.12.2004 2 Runo
Julia Nimetön 9.11.2004 0 Runo
Julia Piilopaikka 24.5.2004 9 Runo