Aika ja rakkaus kuluu

Runoilija 440e6580996b527f375d43ab8878a47e

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.6.2017
Viimeksi paikalla: 13.12.2017 13:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pellon reunassa seisova tammi,
vanha ja vankka on rungoltaan.

On syksyn ensimmäinen sunnuntai,
punertavat lehdet loistavat kauneuttaan.

Luo tammen saapuu rakastavaiset,
käsi kädessä, hellästi puristaen.

Ujosti annettu suudelma kihelmöi huulilla,
niin vahva ja silti vieras on tunne rakkauden.

Hän tammen runkoon kaivertaa sydämen,
ja sen sisälle kaksi kirjainta.

Nämä kertovat kaihoisaa tarinaa,
rakastavaisista jotka yön jälkeen olisivat erossa.

Kuuluu satamasta laivan torvien ääni,
se kertoo että aika tullut on.

Sanoa hyvästi ja vielä kerran vaihtaa suudelma,
ennen kuin kauas kotoa vie tie taistohon.

Hän tammen alla seisoo ja viimeisen kerran vilkuttaa,
rakkaalleen jonka kanssa vietti elämänsä parasta aikaa.

Ja tammi seisoo paikallaan, lehdet tippuvat ja lumi peittää maan.
Runkoon piirretyt kirjaimet jotka kertovat haikeaa tarinaa.

Lemmestä joka kesällä paloi ja talvella sammui,
sekä tammesta joka rungossaan rakkauden liekkiä säilytti. 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa kerrontaa, luonto rakkaudesta upean osansa saa.
 

Käyttäjän kaikki runot