Valoa ja ilmaa

Runoilija lokki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I play a supporting role in my life. "True poets don't write their thoughts down with a pen; they release the ink that flows from within their veins."
 

Lasket selkänikamia
etkä voi olla hymyilemättä,

sanoistakin tulee lopulta valoa ja ilmaa.

Hän ei tuntenut sinua
kun yhdeksänvuotiaana nojasit lämmintä tiiliseinää vasten,
uskoit sinisiin perhosiin

ja puolikkaisiin ihmeisiin,
katoaviin päiviin.

Kerran, kun aika on tehnyt hänestä kauniimman,

(se käyttää nimettömän surun pensseliä,
siksi hän ei unohda)

vannot ettette koskaan tavanneet
ja hän sanoo sen olevan lohdullista,

etkä ymmärrä.

Olet lukenut;

Kerran me kaikki olemme valoa. Ilmaa. (Ja kaikki mitä niiden välille jää.)

Sellaiset lupaukset
kuulostavat ajattelemattomilta
rakastavaisten lupauksilta,

(joissa ainoa varmuus on se,
ettei niitä koskaan pidetä,

ei niitä voisi koskaan pitää.)

mutta itsepäisesti ovat totta.

Tänään sanoista
tulee valoa ja ilmaa,

hymyilet syyttä,

ja vain hän aavistaa
kuinka helppo sinun on unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Ihania, tuoreita ilmaisuja.

 

Käyttäjän kaikki runot