Myöhäistä

Runoilija lokki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I play a supporting role in my life. "True poets don't write their thoughts down with a pen; they release the ink that flows from within their veins."
 

Jos saisit nyt valita,

valitsisit väärin,
etkä epäröisi hetkeäkään.

Et huomaisi virhettäsi
kuin vasta vuosien kuluttua,
kalpeassa valossa paljaat jalat
puulattiaa vasten,

ja silloin olisi aivan liian myöhäistä.

En lupaa kuitenkaan mitään.

Niin selkeitä sääntöjä tässäkään pelissä ei ole.

Tänään, ennen kuin nukahdit,
huomasit puolittain,
ettei tämä olekaan se,
minkä halusit.

Joillain on tapana kirjoittaa unensa
epäselvin kirjaimin puolinukuksissa,

sinusta sellainen on hyödytöntä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot