En aivan

Runoilija lokki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I play a supporting role in my life. "True poets don't write their thoughts down with a pen; they release the ink that flows from within their veins."
 

Enkä pyytänyt lopulta yhtäkään ihmettä,
aamu oli lasinkirkas,
kerroin sinulle satuja heistä
jotka elävät seinän toisella puolella,
hengittävät melkein samaa ilmaa.

Herättyäsi et muistanut kuulleesi mitään.

En unohda sinua kokonaan,
nimeäsi en sitten lopulta muista tarkkaan,
kasvosi sekoittuvat muihin,

jää se elokuva, jonka kesken
sydämeni yhä hyppää yhden lyönnin yli,
(hymyilen syyttä)

silkkiteltat joissa hengittää tuuli,

painomusteen tahraama peukalo

ja että täysikuu on yhdeksän kertaa
puolikuuta kirkkaampi (se on totta).

En ole unohtanut sinua kokonaan;

seinän takana he kertovat tarinoita
niistä jotka elävät toisella puolen,
hengittävät melkein samaa ilmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot