tuskin edes muistat

Runoilija lokki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I play a supporting role in my life. "True poets don't write their thoughts down with a pen; they release the ink that flows from within their veins."
 

Eikä sitten sen enempää

sillä ulkona puissa on tuuli
ja pitkässä ruohossa tuntemattoman askeleet.

Musiikki joka kerran hädin tuskin erottui
radion kohinasta (viimeisiä henkäyksiä)
soi kirkkaana,

hänen sormensa piirtävät selkärangan ääriviivan,
eikä se ole sinun,

eikä siitä sen enempää,
sillä ulkona puissa on tuuli.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot