Anteeksi!

Runoilija seksuaali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KIITOS kaikille lukijoille ja kommentoijille.
 

Nyt vasta ymmärrän
mitä tarkoittaa se
kun on pahoillaan
kun oikeasti katuu

Syntymäpäivinäni
olin pahoillani siitä
että olin syntynyt
en ymmärtänyt
miksi minua onniteltiin

Mitä merkitsee sellaisen ihmisen anteeksipyyntö?

Nyt näen paremmin
Nyt olen kasvanut
ja aion jatkaa sitä
Nyt voin aidosti olla
pahoillani siitä mitä tein
ja minä todellakin olen

Anteeksi
että olin etäinen

Anteeksi
etten ollut tukenasi

Anteeksi
että loukkasin sinua

Anteeksi
että satutin sinua

Anteeksi
niistä mitä tein ja
mitä jätin tekemättä

En kuitenkaan
pyydä anteeksi
sitä mitä olen

Nyt vasta ymmärrän
oman vastuuni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeää ja täynnä tunnetta.

koskettava runo.. joo se sipulista mitä kirjoitit niin, se oli vain sanonta kyl mieki rakastan sipulia:)

Tärkeää inhimillistä ja itsensä tiedostamiseen liittyvää pohdiskelua kautta runon. Päättyy hienosti kolmeen viimeiseen kappaleeseen jotka tiivistävät asian.

 

Käyttäjän kaikki runot