Maailma raiskaa enkelin

Runoilija seksuaali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KIITOS kaikille lukijoille ja kommentoijille.
 

Maailma raiskaa enkelin
tänne vasta laskeutuneen
kotiin vasta kotiutuneen

Kun maailma raiskaa enkelin
minä itken mustaa verta
kun maailma raiskaa enkelin
minä itken sulaa tuskaa

Ei koskaan enää pyydän
ei enkelin sydän kestä
ei koskaan enää pyydän

Taas maailma raiskaa enkelin
vaan ei voi enää satuttaa
ei tunnoton voi tuntea

Maailma hylkää enkelin
ei koskaan enää enkelin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nappasi kohta tunnoton ei voi tuntea. Se on niin totta.

Kaunis runosi

Niinpä, kauniita asioita ei saisi koskaan koskettaa, ainakaan kädet, jotka "likaista" työtä tekevät. Hyvä runo, toivottavasti oma enkelisi saa olla rauhassa.

Nappasi kohta tunnoton ei voi tuntea. Se on niin totta.

Kaunis runosi

Niinpä, kauniita asioita ei saisi koskaan koskettaa, ainakaan kädet, jotka "likaista" työtä tekevät. Hyvä runo, toivottavasti oma enkelisi saa olla rauhassa.

 

Käyttäjän kaikki runot