Tunnet minut

Runoilija seksuaali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KIITOS kaikille lukijoille ja kommentoijille.
 

Minustako?

Ei minusta ole siihen
olen vääränlainen
hakevat toisenlaista
ne ansioitani arvosta
minulle nauravat
istuvat ringissä
lukevat sepustuksiani
ääneen

ja ne nauravat
ja nauravat

Sain paikan

Selite: 
Äiti taitaa tuntea paremmin mihin pystyn kuin minä itse. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä..

 

Käyttäjän kaikki runot