Sinulle

Runoilija Rost

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2020 19:52

Asuinpaikka: Eurajoki
Syntymäpäivä:
-

Nimi: Marko M

Joo eli kirjottelen sillon tällöin jotain raapustuksia.

Aiheet tulevat omasta elämästä, biisien sanoista/tunnelmasta, päähän kumpuavista lauseista jne...

Kylmäsieluinen tunne ihminen.
 

Istun ja katselen ikkunasta kun aurinko laskee puiden taakse, olet tuolla jossain puiden takana.
En laske odottaen päiviä tai viikkoja, en mitään. Sydämmessäni on toivo sinusta, ainoastaan sinusta.

Poskilleni vierähtää kyynel, en itke, en tällä kertaa.
Kyyneleet ovat toiveen täyttämiä, toivoen että vielä jonakin päivänä katsomme samaa auringonlaskua painautuen toistemme syliin.
Annan kyynelten valua ja jatkan katsomista kun hämärä laskeutuu.

Olen täälä, en karkaa mihinkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot