~Hiljainen kaipuu~

Runoilija Rost

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2020 19:52

Asuinpaikka: Eurajoki
Syntymäpäivä:
-

Nimi: Marko M

Joo eli kirjottelen sillon tällöin jotain raapustuksia.

Aiheet tulevat omasta elämästä, biisien sanoista/tunnelmasta, päähän kumpuavista lauseista jne...

Kylmäsieluinen tunne ihminen.
 

Kuljen yksin mietteissäni
kylmä tuuli kuivaa kyyneleet
joita hiljalleen valutan pimenevässä yössä

Sydän itkee, se sinua kaipaa
Rakastan sinua hiljaa, kaipaan sinua joka hetki.
itken.

kaipaan kosketustasi,
ihanan lämpöistä syliäsi
palelen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuu on rakkauden kaunis muoto. Hyvä runo.

Koskettavaa kaipausta.

Kaipuu on rakkauden puhdas muoto

Tää on ihan sairaan lässyä, mutta voin samaistua hmm... viimeiseen jakeeseen.
Joo.

 

Käyttäjän kaikki runot