~~

Runoilija Rost

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2020 19:52

Asuinpaikka: Eurajoki
Syntymäpäivä:
-

Nimi: Marko M

Joo eli kirjottelen sillon tällöin jotain raapustuksia.

Aiheet tulevat omasta elämästä, biisien sanoista/tunnelmasta, päähän kumpuavista lauseista jne...

Kylmäsieluinen tunne ihminen.
 

Monta tuntia istuin vain hiljaa lattialla katsoen tyhjyyteen.
pikkuhiljaa kyynel kerrallaan valui poskilleni, kunnes itkin.
Itken vieläkin vaikka silmiini sattuu, jokainen lattialle tippuva kyynel hajoittaa jotain sisältäni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot