Ei yhdessä, vaan erikseen.

Runoilija 385b7479f7c86fd1535aacc724832bcc

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.4.2017
Viimeksi paikalla: 17.2.2019 16:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.2024

Kaipa se on aikaa alkaa tappamaan pelkoa tyhjää paperia kohtaan ja palata vanhan harrastuksen pariin..
 
Paremmat toisilleen,
ei yhdessä,
vaan erikseen.

Yhdessä teimme,
sanoimme,
unelmoimme
ja nokimme toisemme,
silmä kerrallaan.

Erikseen kunnioitamme,
luotamme,
tuemme,
olemme ihmisiä
toisillemme.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus erikseen asuminen on se kaikkein paras ratkaisu. 
 

Käyttäjän kaikki runot