Arki

Runoilija 385b7479f7c86fd1535aacc724832bcc

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.4.2017
Viimeksi paikalla: 17.2.2019 16:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.5.2024

Kaipa se on aikaa alkaa tappamaan pelkoa tyhjää paperia kohtaan ja palata vanhan harrastuksen pariin..
 
Lyö, 
lyö kovempaa,
lyö kasvoihin,
mutta älä tartu kiinni.

Venytä,
venytä enemmän,
venytä pinnaa,
mutta älä katkaise.

Rasita,
rasita äärimmilleen,
rasita ruumista,
mutta älä sielua.

Anna,
anna armoa,
anna levähtää,
mutta palaa taas
joka maanantai.

Arki.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Arki osaa joskus näyttää julmuutensa. Etenkin maanantait.
Onneksi olkoon sankarille :)
Pienen ihmisen arki...iloa ja valoa,
mutta joskus harmaata ja tylsää.
Ensin aistin väkivaltaa runostasi,
mutta sitten tajusin, miten jokapäiväinen
arki on sitä...raskasta ja jotain, joka toistuu.
Miten saisimme uutta näkemystä arkeen?
Jotain yllättävää ja tarmoa antavaa, rakkautta?
Runosi on mieleen jäävä, kiittää Marle.
 

Käyttäjän kaikki runot