Suohon uppoamista

Runoilija 385b7479f7c86fd1535aacc724832bcc

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.4.2017
Viimeksi paikalla: 17.2.2019 16:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.5.2024

Kaipa se on aikaa alkaa tappamaan pelkoa tyhjää paperia kohtaan ja palata vanhan harrastuksen pariin..
 
En enää jaksaisi upota samaan suohon,
josta ennen olen vaivoin ylös noussut,
hetkeä aijemmin luullut,
etten enää selviäisikään
ja omasta tahdostani nopeuttanut vajoamistani syvemmälle.

Mutta jos en nyt antaisi itselleni lupaa vajota
tuntisinkohan enää milloinkaan,
miten ihanaa on kun jälleen saa hengittää vapaasti
ja nukahtaa auringon lämpimiin säteisiin.

Toivon, etten ole tullut raskaammaksi
ettei kaiken turha paino vedä minua suoraan pohjaan,
jotta voisin tuntea,
miten elämä minussa tiivistyy ja pyrkii ulos.

Ehkä en enää jaksa nousta takaisin pinnalle,
Silloin minä menetän kaiken suuren, pienen
ja keskinkertaisen,
koko elämäni värittömän kirjon,
joka sateenkaarenani ylläni loistaa.

Jää jäljelle vain kylmä, kostea syli.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti ei nyt sentään jää jäljelle vain kylmää ja kosteaa.
kiehtova teksti. se kietoo suruun mukaan ja viiltää samalla jossain ohimon tienoilla. surullista ja riipaisevaa tekstiä.
 

Käyttäjän kaikki runot