Iiron joulu runo

Runoilija putte-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan runojani ihan mistä tahansa mistä vain keksinkin olen siis runoihin koukuttunut.

Runojani saa arvostella mutta valittaa ei tarvi virheistä kun olen lukihäiriöinen niin en niitä näe.

 
 

Tonttulakki hippalakki vilahtaa,
Iiro pieni kissa nurkan takana kilahtaa.

Kurkkii urkkii onko kiltisti kaikki.
Kertoo joulupukille
onko tuhmia ollut talonväki.

Iiro pieni kissa on unelmissa.
Kinkku vahtina, aivan onnellisena.
(Uuni edessä, tietysti.)

Lahjakääröt ja pienetkin piilot tutkiin.
Olisiko se pukki tuonut minullekin
sen pienen paketin.

Niin onnellinen olo on
pienen Iiro tontun.

Kinkkua massu täynnä,
lelu hiiri lahjana.

Omalle petille on
niin mukava oikaista.

Selite: 
pikku kissan joulua
Kategoria: 
 

Kommentit

heh täähän on hyvä :-)

 

Käyttäjän kaikki runot