Kissan mietteitä

Runoilija putte-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan runojani ihan mistä tahansa mistä vain keksinkin olen siis runoihin koukuttunut.

Runojani saa arvostella mutta valittaa ei tarvi virheistä kun olen lukihäiriöinen niin en niitä näe.

 
 

Hei!

Oltko sä mun fani?
Tykkäätkö sinä minun juuri nuollusta turkistani?
Entä minun juuri fiilatuista kynsistä?

Ei et saa lakata kynsiäni.
Ei et saa viedä minun hiirtäni.

Saat sinä silittää minua ja ruokia minut.
Kunhan muistat että minä omistan sinut
nyt Ja aina.

...ja olen myös pomosi.

Selite: 
se on kyllä niin pomo
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on kyllä hyvä. on oikein osuvasti kirjoitettu kisusta. :-)

Osuvaa kynäilyä. Pidän.

Mukavasti kuvattu kissapomoa.

Hyvää kuvailua ja jollain tavalla hauskakin runo!

 

Käyttäjän kaikki runot