Tiedätkö kuinka

Runoilija putte-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

Kirjoitan runojani ihan mistä tahansa mistä vain keksinkin olen siis runoihin koukuttunut.

Runojani saa arvostella mutta valittaa ei tarvi virheistä kun olen lukihäiriöinen niin en niitä näe.

 
 

Tiedätkö kuinka paljon välitän sinusta?
Tiedätkö kuinka paljon rakastan sinua?
Tiedätkö kuinka paljon kaipaan sinua?

Näin paljon välitä että kävelen ylitsesi.
Näin paljon rakastan sinua että puren sinua.
Näin paljon kaipaan sinua että marisen joka pienestä asiastakin.

No se on vain pieni rakas kissani.

Selite: 
Maailman ihanin kissa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot