Mitä jos?

Runoilija Njenna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2017
Viimeksi paikalla: 29.10.2019 20:36

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1990

 
Mietin itseäni.

Entä jos en riitäkkään,
petynkö taas?

Satutetaanko minua jälleen?

Uskonko liikaa?
Entä jos olen liian sinisilmäinen?

Petynkö jos uskoisin lauseisiin,
jotka voisi olla vain sananhelinää?

Entä jos olisi?

Rikonko itseni tässä tunteessa,
jossa ensimäistä kertaa tunnen välittäväni aidosti?

Rikonko itseni, jos kerrankin saan olla omaitseni?
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehtiä ja rohkeaa oman epävarmuuden ruodintaa. Kosketit! Itse olen huomannut, että vapauttavinta on olla tyytyväinen omaan itseensä vaikka koko maailma ei huomaisi. Paradoksaalisesti juuri tällainen riippumaton tyytyväisyys itseensä ja toisten hyväksynnän hakemattomuus vetää myös niitä toisia puoleensa. Ja tietysti myös säästää pettymyksiltä.
Mitä enemmän oma itsensä on sitä onnellisempi on. Vaikka pettyisikin.
Tunne liekkien hallintaa opettava,
tilanteisiin varustava.
Hyvä runo
 

Käyttäjän kaikki runot