Virheistä oppija

Runoilija Njenna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2017
Viimeksi paikalla: 29.10.2019 20:36

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1990

 
Muutin elämäni suunnan.
Uskalsin lähteä,
jättää kaiken vanhan taakseni.

Tein paljon virheitä,
osia niistä kadun edelleen.

Olen ollu typerä,
uskonut sinisilmäsesti valheisiin.

Mutta en pyydä anteeksi sitä.

Kaikki ne virheet tekivät minusta ihmisen.
ihmisen jolla on varaa mokata,
korjata virheensä ja yritää.

Enään en ole se, 
joka korjaa muiden virheet.

Olen ihminen.
erehtyväinen.

Viimein annan itseni hengittää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellainen joka on aina oikeassa ei opi mitään. Hieno asenne runossa. Tässä toinen virheitä tehnyt ja toivottavasti jotain oppinutkin...
 

Käyttäjän kaikki runot