Minä selvisin

Runoilija Njenna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2017
Viimeksi paikalla: 29.10.2019 20:36

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1990

 
Lupasin olla aina tukena.
Lupasin auttaa kun ette jaksa.

Minä pidin lupaukseni,
tein kaikkeni ja annoin teille kaiken aikani.

Kuuntelin kun teillä oli murheita,
hoin kannustavia sanoja.
Pyyhin kyyneleenne,
Ja autoin jaksamaan.

Mutta minä itse sain takaisin vain
rumia sanoja.
Te puukotitte minua selkään.

Jätitte yksin kun olisin tarvinnut auttavaa kättä.

Te hylkäsitte minut, 
silloin kun koko maailma oli minua vastaan.

Mutta,
Minä selvisin ja juuri nyt
olen onnellisempi ja vahvempi kun koskaan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, koskaan ei pidä luovuttaa, ei ikinä!
No ei todellakaan!
Eri kokemukset vahvistaa kun vaan jaksaa olla oma itsensä ja taistella olemassaolonsa vuoksi omaksi voitokseen. Hyvä runonuotti !
Hieno runo. 
On tilanteita joissa ihminen tarvitsee toisia ja julmaa jos silloin ei ketään ole. Saattaa menehtyä, saattaa vammautua, saattaa selvitä silti!
 

Käyttäjän kaikki runot