Arvet

Runoilija Njenna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2017
Viimeksi paikalla: 29.10.2019 20:36

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1990

 
En pelkää kipua, en pelkää haavoja.
Pelkään arpia,
en siksi että ne rumentaisivat minua.
Vaan siksi, että pelkään
ettei ne ei umpeudukkaan ja koen sen tuskan aina uudelleen.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sopii hyvin tähän vallitsevaan hetkeen ja Pääsiäiseen.
 

Käyttäjän kaikki runot