PAINAJAINEN

Runoilija VihreäTimantti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiesittekö että maamme pääkaupungissakin asuu maahisia, ei niitä ole vain synkissä metsissä. ;)
 

oon keittäny hirveen sopan johon putosin,
en taho uida siinä enää koska se on niin ahdistavan raskasta, että hukun kohta. Tässä keitossa on liian monta maustetta. Heitäkää mulle pelastusrengas!
Isossa kattilassa jossa on niin korkeat reunat etten pääse pois ja keitto alkaa olla kiehumispisteessä..

Selite: 
jotain mielen hulluutta tämäkin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot