Sadepäivä

Runoilija VihreäTimantti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiesittekö että maamme pääkaupungissakin asuu maahisia, ei niitä ole vain synkissä metsissä. ;)
 

Sataa vettä kun kuljen kaupungilla, ihmiset sateenvarjojensa alla tuijottavat maahan välttääkseen vesilätäköihin astumista.
Ne joilla ei ole sadesuojaa mukanaan kävelevät ripeästi kohti lähintä katosta
leuka painettuna rintaa vasten kuin pelkäisivät sateen turmelevan kasvonsa. Minä annan sateen pestä kasvoiltani pölyn pois, hengitän syvään niin raikkasta, viileää ilmaa.
Pysähtyessäni liikennevaloihin odottamaan vihreää valoa huomaan kuinka tympeä ilme on erään naisen kasvoilla, juuri silloin lähestyy auto kovaa vauhtia ja ajaa täysillä ison vesilammikon läpi, roiskauttaen vedet kaaressa tien laidassa seisojien päälle!
Nainen kauhistuu ja tyrmistyy kastuessaan niin yllättäen, mutta huomioni varastaa pieni poika joka kiljahtaa riemusta ja huutaa "Se oli kiwaa! UUDESTAAN!"
Pojalla on siniset kumisaappaat, sininen sadetakki ja valloittava hymy.
Minäkään en voi olla hymyilemättä kun poika pomppaa vauhdilla vesilammikkoon, kastellen samalla äitinsä ja rattaissa istuvan siskonsa.

Selite: 
Sadepäivistäkin voi nauttia. ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesäiset sadepäivät on hienoja, itse aina naureskelen ihmisille jotka juoksentelee katoksen alta toiselle tai poukkoilevat sateenvarjojensa alla pitkin katua. Sokerista ovat ihmiset tehty ;)
[ei se sateenvarjo loppujen lopuksi suojaa kunnolla kuin pään ja mitä väliä vaikka pää kastuisikin?]

 

Käyttäjän kaikki runot