Hyvästi ystävyys

Runoilija Cadasqim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon yönlapsi, joka voi pimeydessä viimein hengittää hetken ilman että sattuu. Aina silmät täynnä kyyneleitä, joita kukaan ei nää. Monta haavaa oon saanut siipiini, on niin kovin vaikeaa enää lentää.

Muista merkitä nickini, jos kopioit runojani.

 

Tunnen kuinka katselet
iloisia kasvojani
tuttuja ilmeitäni

Tiedän että kuuntelet
naurua äänessäni
jokaista sanaani

Toivon että muistelet
yhteisiä vuosiamme
haikeutta mielessäsi

Tiedän kuinka kaipaat
arvokasta ystävyyttämme
hetkiä kanssani

Näen kuinka näkymättömät
kyyneleet kastelevat
sinunkin kasvosi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän poimin suosikkeihin ja palaan myöhemmin kommentoimaan !

 

Käyttäjän kaikki runot