Nimetön

Runoilija Cadasqim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon yönlapsi, joka voi pimeydessä viimein hengittää hetken ilman että sattuu. Aina silmät täynnä kyyneleitä, joita kukaan ei nää. Monta haavaa oon saanut siipiini, on niin kovin vaikeaa enää lentää.

Muista merkitä nickini, jos kopioit runojani.

 

Jokainen hetki
lähelläsi
paikkasi yhden
pienen haavan
sydämestäni.

Jokainen hetki
erossa
piinasi pelokasta
mieltäni.

Jokainen kosketus
ihollani
sytytti uuden
toivon mieleeni.

Jokainen pettymys
elämässäni
alkoi hiljalleen
haihtua pois.

Mutta jokainen
hetki pyyhälsi
ylitseni
ja kaatoi minut kumoon.

Et halunnutkaan minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot