Rakkauden raiskaaja vol. 2

Runoilija Cadasqim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon yönlapsi, joka voi pimeydessä viimein hengittää hetken ilman että sattuu. Aina silmät täynnä kyyneleitä, joita kukaan ei nää. Monta haavaa oon saanut siipiini, on niin kovin vaikeaa enää lentää.

Muista merkitä nickini, jos kopioit runojani.

 

Katsoit niillä petollisilla silmilläsi,
sait mut uskomaan niihin,
uskomaan sinuun.

Houkuttelit mut luoksesi
tarttumalla käteeni,
antaen luottaa.

Annoit mulle palasen sitä
mitä tiesit mun janoavan,
sinut lähelleni.

Avasit sylisi minulle
silitellen hiuksiani
tuuditit uneen.

Varmasti tiesit
kuinka rikkinäinen sydämeni
kuroutui kokoon.

Vain jotta saisit tuhota sen
lopullisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mm.. "Katsoit niillä petollisilla silmilläsi,
sait mut uskomaan niihin,
uskomaan sinuun." Liian totta. Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot